Carpaccio van kalfsvlees met tonijn (4 personen)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
160 g kalfslende
1 el mosterd
10 g basilicum
10 g peterselie
10 g bieslook
10 g dragon
1 el olie
balsamico azijn naar smaak
1 el olijfolie
50 g tonijn
50 g mayonaise
0,5 dl room
zout & peper
Bereiden
- Het vlees met mosterd insmeren.
- De kruiden hakken en het vlees erdoor rollen.
- Olie niet te heet laten worden in een koekepan en het vlees om en om hierin bakken.
Let erop dat de kruiden niet verbranden!
- Het vlees opbinden en in de diepvries op laten vriezen.
- De tonijn in de keukenmachine fijn maken, door een zeef wrijven en met mayonaise, peper en zout mengen.
- De room half stijf slaan en door de tonijn spatelen.
- Vier borden met de tonijncreme bestrijken.
- De kalfslende zeer dun snijden en op de tonijncreme leggen.
- Het vlees met azijn en olie inkwasten en met peper en zout bestrooien.
- Direct serveren.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
In ham gegrilde vijgen met fontina
Rivierkreeft met mango
Carpaccio van courgette en gerookte zalm
Salade met zeekraal
Kalkoensalade met mango